Concurs de Debat

image001

Aquest any les assistents a l’UNIV, a més d’assistir al Congrés,  podrem participar  en una activitat de debats amb joves d’altres països.  Per  tal de preparar aquest esdeveniment, s’organitzaran dues activitats prèvies al Col·legi Major Bonaigua:

– 11 DE FEBRER: Jornada d’introducció als debats, de 17h a 19.30h. Constarà d’una conferencia amb el títol “les claus de debat” i un simulacre de debat. L’activitat permetrà a les participants introduir-se en el món dels debats i estarà dirigida per universitàries que formen part de grups de debat a nivell nacional.

No és necessari portar cap tipus de material.

Aquí et deixem un recull d’imatges de la primera sessió de debat que va tenir lloc el dissabte 11 de febrer. Fes clic a la imatge si vols veure més fotos.

%e2%80%a2-life-on-the-road-%e2%80%a2

– 11 DE MARÇ: lliga de debats preUNIV. En acabar la jornada introductòria del dia 11 de febrer, es presentaran els temes a debatre en aquesta lliga que tindrà lloc al Col·legi Major Bonaigua de 17h a 19.30h.

  • Participants: equips entre 4 y 6 persones. Obert a 1r i 2n de batxillerat i universitàries.
  • Inscripció: Els equips s’hauran d’inscriure abans del 28 de Febrer omplint el formulari d’inscripció, en el que indicaran el tema de debat en el que volen concursar.

Consulta les BASES DEL CONCURS

Inscriu-te al Concurs:

realitzar-inscripcio